HTML

Minden, amit szeretek

Friss topikok

Címkék

Icarly, a Nickelodeonon

2012.08.30. 14:31 sportos lány09

iCarly                                                        

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Az iCarly egy 2007-ben debütált amerikai filmsorozat. Első epizódja 2007. szeptember 9-én került adásba az Amerikai Egyesült Államokban a Nickelodeonon, a sorozat jelenleg is fut.

Egy Carly Say nevű lány és barátai, Sam és Freddie webműsort csinálnak,aminek a neve Icarly. Mivel Fredie tudja használni a kamerát,és a két lánynak sem jelent gondot a szereplés,a műsor nagyon sikeres lett. A vicces műsorral kapcsolatban viszont akadnak nehézségek.

Történet 

A történet azzal kezdődőtt, hogy Carly és Sam parodizálták a tanárjukat és ezt Freddie felvette. Végül a videó felkerült az internetre. A kommentbe írták, hogy nagyon viccesek. Így jött az ötlet: csinálni kellene több videót. Készítettek egy oldalt, amelynek iCarly lett a neve, i mint internet és Carly mint ő...

Carly átlagos gimis lány, bár jóval érettebb a kortársainál, mert szülei külföldi szolgálatot teljesítenek a hadseregben. Kénytelen furcsa, de szeretetre méltó felnőtt bátyjával, Spencerrel lakni. Suli után saját web show-ban mutatja meg, ki is ő valójában, és igyekszik megoldani a tini-lét ügyes-bajos dolgait.

Szereplők 


Carly Shay(Miranda Cosgrove):Bár sok tekintetben ő is olyan, mint a középiskolás lányok általában, Carly mégis érettebb legtöbb barátjánál, ráadásul vonzó módon az. Kicsit gyorsabban kellett felnőnie, mint kortársainak, mert szülei külföldi szolgálatban vannak a hadseregben, és így kénytelen furcsa, de szeretetre méltó felnőtt bátyjával, Spencerrel lakni. A trükkös helyzeteket, amik a tinilányokat általában kalamajkába keverik, Carly egészen ügyesen kezeli. Épp ezért barátai között általában ő az ésszerűség hangja.

Samantha "Sam" Puckett(Jennette McCurdy):Carly legjobb barátja, az örökösen bajba keveredő lány. Mindig az igazgatói szobában köt ki valami balul sikerült attrakciónak vagy pimasz megjegyzésnek köszönhetően. Carly imádja Samet, aki őrült, vicces, kiszámíthatatlan és remek barát. Carly mindig megpróbál segítenek Samnek, hogy az elkerülje az újabb problémákat. Sam a sorozat elején erős ellenszenvet mutatott Freddie iránt, de aztán az évek alatt barátság szövődött köztük. Ám mégis vele volt az első csókja. Sam majdnem mindig Carly lakásában van, hogy ne legyen anyjával, aki kibírhatatlan. Sam bajkeverő, és rendkívül lusta, de Carlyval jó barátnők.

Fredward "Freddie" Benson(Nathan Kress):Freddie igazi kütyümániás. Imádja a technika minden formáját, és csak az ő fejlesztéseinek köszönhető, hogy a srácok hétről hétre közre tudják adni webshowjuk újabb részeit. Habár Carly-ért bármit megtenne, Sammel egészen más a kapcsolatuk. Vele mindig hadilábon áll, mintha csak a saját nővérével civakodna naphosszat. Mégis ők ketten igazi jóbarátokká váltak a sorozat végére és barátság, később szerelem lett belőle.

Spencer Shay(Jerry Tranior):Carly habókos, excentrikus de végső soron felelősségtudó bátyja. Spencer egy törekvő művész, aki magára vállalta, hogy vigyáz a kishugára, amikor szüleiket a tengeren túlra szólította a katonai szolgálat. A házukból egyszerre műtermet és kiállítótermet varázsolt saját hóbortos szobrai számára. Habár Spencer kicsit tényleg fura, de mindig ott terem, ha Carly-nak szüksége van a segítségére.

Orenthal Cornelius "Gibby" Gibson(Noah Munck):Gibbyvel sok dolog nincs rendben,de Carlyék barátkoznak vele és sok icarly showban szerepelt.

wikipédiából másolt.

I love Icarly!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://selenagomezaremeklany.blog.hu/api/trackback/id/tr724741527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása