HTML

Minden, amit szeretek

Friss topikok

Címkék

Anubis Házának Relytéjei

2012.08.28. 10:28 sportos lány09

Az Anubisz házának rejtélyei egy 2011-ben debütált amerikai-angol filmsorozat. Első epizódja 2011. január 1-jén került adásba az Amerikai Egyesült Államokban a Nickelodeonon, a sorozat első évada Amerikában 2011 februárjában véget ért, a 2. évad jelenleg készülő státuszban van. Az első évad magyarországi premiere 2011 júniusában volt.

A sorozatban 8 tinédzser életét követhetjük nyomon egy nagy hírű angol bentlakásos iskolában. A sorozat főszereplői az Anubisz házban laknak (az egyiptomi istenről elnevezve). Nina Martin (Nathalia Ramos), aki eddig a nagymamájával az Amerikai Egyesült Államokban élt a szülei halála óta, elmegy az Egyesült Királyságba és beköltözik az Anubisz házba. Azonban ezzel egyidejűleg, egy már régebb óta ott lakó lány, Joy Mercer (Clariza Klayton) hirtelen és különös módon eltűnik, anélkül, hogy társait erről értesítené. Victor Rodenmaar (Francis Magee) próbálja Joy létezését kitörölni az iskola történetéből.

Patricia Williamson (Jade Ramsey), Joy legjobb barátnője, felfedezi, hogy Joy elhagyta az iskolát úgy, hogy őt erről nem tájékoztatta. Ez számára igen furcsa, összefüggést sejt Joy eltűnése és Nina Martin (Nathalia Ramos) érkezése között, ráadásul Nina lesz Patricia új szobatársa (Joy helyett). Nina később találkozik egy kissé zavarodott idős hölggyel, aki azt mondja Sarahnak hívják, azonban mikor Nina visszakíséri őt az öregek otthonába, az ápoló azt mondja a nőt Emilynek hívják és nagyon keveset tudnak róla. Sarah azt állítja régebben a házban élt.

Mivel Patricia kivételével mindenki kezdi lassan elfelejteni Joyt, úgy tesz, mintha ő is megbarátkozna Ninával, majd kitalálja, hogy egy beavató ceremónián kell átmennie Ninának. Az a feladata, hogy ellopja a padlás kulcsát Victortól (ahova tilos felmenni), majd lehozzon onnan valamit. Nehezen, de sikerül teljesítenie a feladatot, és a feladat során rátalál egy titkos szobára a padláson, ahol talál egy festményt, ami elvezeti őt és Fabian Ruttert (Brad Kavanagh) a ház kincsének első darabjához.

Szereplők:

Nina Martin(Natahlia Ramos):

Fabian Rutter(Brad Kavanagh):

Patricia Williamson(Jade Ramsey):

Amber Millington(Ana Mulvoy Ten):

Jerome Clarke(Eugene Simon):

Alfie Lewis(Alex Sawyer):

Mara Jaffray(Tasie Dhanray):

Mick Campbell(Bobby Lockwood):

Joy Mercer(Klariza Clayton):

:

Eddie Miller(Burkely Duffield):

NévSzínész/nőEpizódokÉvad
Victor Rodenmaar Jr. Francis Magee 1-mostanáig 2011–mostanáig
Trudy Rehmann Mina Anwar 1-mostanáig 2011–mostanáig
Mrs. Daphne Andrews Julia Deakin 1-108 2011–2012
Mr. Eric Sweet Paul Anthony-Barber 1-mostanáig 2011–mostanáig
Rufus Zeno Roger Barclay 12-150 2011–2012
Sarah Frobisher-Smythe Rita Davies 3-60 2011
Esther Robinson Catherine Bailey 15-60 2011
Gran Gwyneth Powell 63-mostanáig 2012–mostanáig
Senkhara Sophiya Haque 64-150 2012
Poppy Clarke Frances Encell 61-mostanáig 2012–mostanáig
Vera Devenish Poppy Miller 74-mostanáig 2012–mostanáig
Piper Williamson Nikita Ramsey 115-124 2012

Wikipédiából másolt.

I love anubis házának relytéjei!!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://selenagomezaremeklany.blog.hu/api/trackback/id/tr744736605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása